طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص کنجد


کنجد دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد. قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت به انسان می بخشد. طعم خوبی دارد و قابل هضم است. اثر آن در تعویض سلول های کهنه بدن بسیار سریع و درمان بیماری های بسیاری است. حکمای قدیمی طب سنتی آن را برتر از هر دارویی می دانستند و استفاده از آن را توصیه می کردند. اگر می خواهید عمری طولانی و همراه با سلامتی داشته باشید با خواص کنجد آشنا شوید.    
گیاه شناسی
کنجد گیاهی یک ساله با ارتفاع یک متر و قسمت انتهایی آن پوشیده از کرک است. برگ های باریک و نوک تیز و گل هایی به رنگ سفید یا قرمز دارد. میوه ی این گیاه به شکل کپسول و محتوی دانه های کوچک، مسطح و بیضوی است که “دانه ی کنجد” نامیده می شود و قسمت مورد استفاده ی این گیاه است.
طبیعت
از نظر طب سنتی ایران، کنجد گرم و تر است.
خواص درمانی
چاق کننده و تقویت کننده ی نیروی جنسی است.
برای رفع قلنج مفید است. به این منظور کنجد را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط و میل کنید.
کنجد گرفتگی صدا را باز می کند.نرم کننده ی معده و روده است.
کره ی کنجد که شبیه ارده است، غذای خوبی برای کودکان محسوب می شود.
ضماد کنجد پوست را نرم می کند و کبودی، تورم و سیاهی پوست را از بین می برد.
اگر برگ کنجد را به سر بمالید، باعث رشد و سیاهی موی سر می شود.
مدر و قاعده آور است.
فشارخون را کاهش می دهد.
کنجد ضد روماتیسم است .
درمان کننده ی بواسیر است.
برای رفع ناراحتی کیسه ی صفرا مفید است.
کوبیده ی کنجد با عسل، درمان نفخ شکم و باد روده هاست.
دم کرده ی برگ های کنجد، اسهال خونی را برطرف می کند.
روغن کنجد برای رفع تنگی نفس، سرفه ی خشک و زخم ریه مفید است.
روغن کنجد سوزش ادرار را رفع می کند.
مالیدن روغن کنجد به پوست صورت موجب درخشانی، شفافیت و نرم شدن پوست می شود.
مضرات کنجد
کنجد با همه ی خواصی که دارد، برای معده های ضعیف مناسب نیست، زیرا ثقیل الهضم است. این گونه افراد بهتر است روغن کنجد را با عسل و سرکه بخورند.


منبع: مجله نیک ونو/ شماره۳۴
برگرفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0