طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

لگجین، گیاه بهاری



گیاه‌شناسی

برگ‌های این گیاه خودرو به قطر دو سانتی‌متر است و گل‌هایی سفید و بسیار زیبا دارد که حاصل آن میوه‌‌ای خوش طعم و شیرین است. این گیاه در نقاط مختلف ایران مانند ایلام، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر یافت می‌شود.

مصرف خوراکی

– از غنچه‌ی گیاه لگجین به عنوان ادویه در تهیه‌ی سس، کره، پنیر سالاد، پیتزا، ساندویچ، غذاهای گوشتی و ماهی و تزیین غذا استفاده می‌شود.

– میوه‌های نارس و ریز را پس از برداشت درون سرکه یا آب نمک نگهداری کرده و از آن ترشی درست می‌کنند.

– در اسپانیا از این گیاه نوعی سس تهیه می‌شود که بسیار خوش عطر و طعم است.

– میوه‌ی رسیده و پخته‌ی گیاه همراه انواع سبزیجات مصرف می‌شود.

کاربرد آرایشی

از این گیاه برای ساختن مواد آرایشی مناسب پوست‌های خشک و برخی داروهای خاص استفاده می‌شود.

خواص درمانی

– اگر دچار نفخ می‌شوید، لگجین را به عنوان یک سبزی خوراکی همراه غذا مصرف کنید.

– این گیاه خاصیت ضد روماتیسمی دارد.

– تصلب شرائین و عفونت کلیه را درمان می‌کند.

– برای درمان جراحت مفاصل، پوست و بدن به کار می‌رود.

– پوست ریشه‌ی گیاه برای درمان بیماری‌های کبدی و طحال موثر شناخته شده است.

– گیاه لگجین خاصیت مدر و قابض دارد.

– مصرف آن بدن را در برابر سرماخوردگی مقاوم می‌کند.

– اثر ضد میکروبی و ضد التهابی دارد.

– کم خونی و رنگ پریدگی چهره را رفع می‌کند.

– ضعف عمومی بدن و ضعف اعصاب را از بین می‌برد.

– جوانه و گل‌های آن نیروبخش است.

– از جوشانده‌ی گیاه برای مداوای نقرس استفاده می‌شود.

– مصرف برگ لگجین، کرم معده و روده را از بین می‌برد.

– پوست این گیاه آرام‌کننده، معرق و ملین است.

– در رفع سرفه و تسکین حمله‌های آسم موثر است.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0