طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

گوشت گوسفند

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه

بهترین گوشت برای مزاج انسان بوده و دل و جگر و کلیه‌ی آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه انسان مفید است.

گوشت آن کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می‌شود . تولید کننده‌ی خون صالح ، تقویت کننده‌ی بدن و چاق کننده می‌باشد. خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که با سرکه وعسل پخته باشند، فوق العاده مقوی بدن بوده، مانع غش کردن و رفع خفقان می‌شود. زیاد خوردن مغز آن باعث کند ذهنی و فراموشی می‌شود.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0