خواص و مضرات گوشت گاو
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، پیاز، سکنجبین ، گلپر، سیر ، زیره
گوشت گاو به شدت سودا زا بوده ، خون را غلیظ کرده و برای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی
پوست صورت ، افسردگی ، وسواس ، جذام ، واریس ، بزرگ شدن طحال ، ورود زردآب به روده و بیماریهای
سوداوی میشود . گوشت گاو و فراوردههای آن مانند سوسیس وکالباس باعث اختلالات خواب،ضایعات
پوستی وعدم تمرکز میشود.
بهترین فصل خوردن آن فصل بهار است.
توصیه میشود به جای آن از گوشت گوسالهی یک ساله ، گوشت شتر جوان ، گوسفند نر جوان ، برهی یکساله، بزغاله ، بوقلمون ، مرغ و خروس محلی استفاده شود .
گوشت گوساله
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه
گوشت فیله گوساله ماده بسیار عالی که زود هضم است ومعده را نیرو می بخشد .
فیلهی گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتئین است. بنابراین برای مدت طولانی تر احساس سیری کرده و حجم غذای مصرفی کاهش پیدا میکند. این بخش گوشت گوساله برای امر عضلهسازی بسیار مفید و کارساز است.این بخش از گوشت گوساله حاوی بیشترین مقدار از ماده ” روی ” است. روی برای مبارزه با انواع بیماریها و کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی بسیار مفید است. دارای ویتامین b12 بوده، که برای تولید DNAو تقویت سیستم عصبی و سیستم خونرسانی بدن مفید است. کاهش دهندهی کلسترول مضر خون است.