طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص گوشت مرغ محلی

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: سکنجبین ،ادویه‌ی گرم

مرغ جوان محلی و جوجه‌ی آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معده‌های مرطوب، تصفیه‌ی پوست صورت و صدا مفید است. جگر آن کثیرالغذا، چاق کننده و دیرهضم است.

در بیماری صفراوی و گرم، خوردن جوجه خروس مفید است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی

چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد. مرغ منبع بسیار خوبی از

ویتامین B3 (نیاسین) و B6 است.

گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‌باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‌های متابولیکیدر بدن است که عبارتند از متابولیسم هورمون‌های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستمایمنی. سلنیوم مانع سرطان می‌شود.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0