فواید گوشت بوقلمون
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز و سماق
نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. چون چربی کمتری نسبت به سایر
گوشتها، حتی گوشت مرغ است.
۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین میکند. همچنین منبع خوبی
از سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 است.
آرامش و سرحالی ایجاد میکند، از سرطان نیز جلوگیری میکند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
مصرف آن در فصل سرما بهخصوص برای کودکان و سالمندان توصیه میشود زیرا دارای ویتامین A بوده
که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
تنها باید توجه کرد که گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان بیماری نقرس باید آن
را به میزان خیلی کم مصرف کنند و همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران
مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید از آن استفاده نمایند.
برگرفته از سایت مجله نیک و نو
بیشتر بخوانید
نامها:نام فارسی: کافور نام علمی: Camphor Tree نام انگلیسی: Lauraceae نامهای دیگر: Cemphire, laurel Camphor, Gum Camphor معرفی:گل و میوه: گلها کوچک و سفید بوده، دمگلهایی به طول ۱ تا...
جزییات بیشترانبه جزو اولین میوه هایی است که در مناطق گرمسیری و استوایی مورد استفاده ی انسان قرار گرفته و زادگاه آن دامنه کوههای هیمالیا در کشور هند و برمه است....
جزییات بیشترجو یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه ها است. خواص دارویی جو در طب سنتی جو از نظر طب قدیم ایران سرد...
جزییات بیشترگیاهشناسی گل لاله ۱۰۰ تا ۱۵۰ گونه دارد که ۱۹ گونهی آن در ایران شناخته شده است. از لحاظ گیاهشناسی، گل لاله به دو گروه بزرگ پرورشی و خودرو تقسیم...
جزییات بیشترنعنا یکی از گیاهان بسیار مفید است که خواص درمانی بالایی دارد و به شکلهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد. روغن نعنا یکی از محصولات به دست آمده از...
جزییات بیشترگیاهشناسی گل نرگس،گیاهی دایمی و پیازدار به ارتفاع ۶۰ سانتیمتر است که پیازهای آن درشت و ورقههای فلسی یا مطبق دارد. به عبارت دیگر پیاز آن میتواند چندین سال متوالی...
جزییات بیشترگیاه شناسی گیاه باریجه در ایران در مناطق وسیعی از دامنههای مرتفع البرز، دماوند، خراسان، کوپه داغ بین کوشان و لطفآباد، در کوههای ساوجبلاغ بین تهران و قزوین، درهی خرقان...
جزییات بیشترزلزالک در نواحی مختلف ایران مخصوصا مناطق جنگلی دریای خزر به طور خودرو وجود دارد. زالزالک از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. قسمت مورد استفاده این درختچه...
جزییات بیشترنامها:نام فارسی: سویا نام علمی: Soybean نام انگلیسی: Fabaceae (Leguminosae) معرفی:گل و میوه: گلها کوچک، نامشخص، افراشته، محوری و دارای دمگل کوتاه بوده، درون دستههای ۳ تا ۸ تایی قرار...
جزییات بیشتردانههاي انار معمولا به شکل كاملا تازه مصرف ميشوند، اما از دیگر اجزای این میوه نیز میتوان استفاده دارویی و درمانی کرد. یكي از كاربردهاي جديد انار، استفادهی صنعتي از...
جزییات بیشترکلمه مومیایی لغتی است یونانی بمعنی حفظ کننده اجساد. مومیائی ماده است شیمیائی که از شکاف سنگ های نواحی کوهستانی بعضی از نقاط زمین خارج می شود، عده ای از...
جزییات بیشترگیاه شناسیخیار گیاهی از تیرهی کدوییان و بومی کشور هند است که انواع گوناگونی دارد. میوهی آن درشت و معمولا سبز رنگ است و آن را به شکل خام مصرف...
جزییات بیشتر