طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص درمانی انبه در طب سنتی

انبه جزو اولین میوه هایی است که در مناطق گرمسیری و استوایی مورد استفاده ی انسان قرار گرفته و زادگاه آن دامنه کوههای هیمالیا در کشور هند و برمه است.

بهترین نوع انبه به نام آلپونسو در هند کشت می شود که به شاه انبه شهرت دارد.

گیاه شناسی:

انبه از خانواده ی میوه های آلویی و گیاهی خوراکی است که قسمت گوشتی خارجی آن قشایی دارد که دانه را در برگرفته است.

انواع زیتون، خرما و نارگیل از اعضای همین خانواده محسوب می شوند.


خواص درمانی:

بهبود کم خونی

پزشکان برای درمان کم خونی مصرف موادغذایی سرشار از آهن مانند گوشت قرمز را به مقدار مناسب توصیه می کنند، اما اگر شما منابع گیاهی را ترجیح می دهید انبه، یکی از میوه هایی است که مفید واقع می شود.

ضد سرطان

یک از دلایل پیشگیری کننده از بروز سرطان و حتی عفونت های گوناگون، ایجاد یک سیستم ایمنی بسیار قوی است که انبه به دلیل داشتن ویتامین c و بتاکاروتن بالا چنین خاصیتی دارد.انبه سرشار از آنتی اکسیدان هاست و مصرف مرتب این میوه از بروز انواع سرطان به خصوص سرطان رحم جلوگیری می کند.

کاهش وزن

بسیار از تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف مواد غذایی گیاهی مانند انبه،خطر ابتلا به چاقی و دیابت و بیماری های قلبی ناشی از اضافه وزن را کاهش داده و انرژی بدن را افزایش می دهد که منجر به کالری سوزی می شود.

کاهش فشارخون

انبه منبع خوب پتاسیم است، عنصری که در درمان و کاهش فشارخون بسیارموثراست .

بیماری های قلبی

فیبر، پتاسیم و ویتامین های موجود در انبه مدافعی در برابر ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شود.


منبع : مجله نیک و نو/ شماره ۳۳

برگفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0