خواص خرمالو
خرمالو دارای مقدار فراوانی ویتامین C بوده و ۲۱ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند، در نتیجه مصرف خرمالو هم در پیشگیری از سرماخوردگی و هم در درمان آن موثر است. به علاوه خوردن خرمالو برای غشاهای موکوسی، راههای تنفسی و جلوگیری از سرطان دهان و ریه مفید است. به موارد گفته شده، این نکته را نیز اضافه کنید که خرمالو ۵۵ درصد نیاز روزانه به ویتامین A را تامین کرده و در تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر است.
پتاسیم از جمله مواد معدنی لازم برای بدن و البته فلزی کمیابست، که خرمالو به میزان زیادی می تواند نیاز روزانهی شما به آن را برطرف کند. پتاسیم در تنظیم فشار خون و آرام کردن عضلات بدن نقش مهمی دارد. در واقع بسیاری از داروها از پتاسیم به عنوان یک ماده برای مقالبه با دردهای عضلانی استفاده می کنند. به این ترتیب خرمالو به عنوان یکی از منابع غذایی پتاسیم در سلامتی قلب و عروق تاثیر بسیاری دارد. اگر در فصل پاییز که خرمالو فراوان است هر روز حدود ۱۰۰ گرم از این میوه را مصرف کنید، سیستم قلب و عروقتان مقاوم و سالم میشود و خطر بسته شدن رگهای خونی بسیار کاهش می یاید.
برگرفته از سایت مجله اینترنتی نیک و نو