طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص گوشت شتر

نوع مزاج: گرم و خشک

مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره

این گوشت حاوی پروتئین‌هایی با ارزش غذایی بالاست. دارای ویتامین‌های مفید و مورد نیاز بدن مانند ویتامین‌های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم مانند آهن، فسفر و کلسیم است.

طبع این گوشت گرم و خشک است و مزه‌ی آن شیرین. این گوشت به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای کسانی که استخوان درد یا درد مفاصل دارند، فوق‌العاده مفید است.

مصرف این نوع گوشت- به ویژه اگر همراه با سبزیجات پخته شده باشد (مثلا در آش) آرامش‌بخش بوده و باعث روان شدن ذهن می‌شود.

گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو میزان کمتری چربی و پروتئین دارد، اما نسبت آهن و روی در گوشت شتر کمتر از میزان آن در گوشت دام‌های اهلی دیگر است.

گوشت شتر حرارت دارد و افرادی که مزاج گرم دارند بهتر است کمتر از این گوشت مصرف کنند.

کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد می‌کند و توصیه می‌شود که خانم‌های باردار و شیرده، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند.

معمولا از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر و دردهای روماتیسمی استفاده می‌شود.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0