طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

فواید گوشت بوقلمون

نوع مزاج: گرم و تر

مصلح: گشنیز و سماق

نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. چون چربی کمتری نسبت به سایر

گوشت‌ها، حتی گوشت مرغ است.

۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند. همچنین منبع خوبی

از سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‌های B1 ، B3 ، B6 و B12 است.

آرامش و سرحالی ایجاد می‌کند، از سرطان نیز جلوگیری می‌کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می‌دهد و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

مصرف آن در فصل سرما به‌خصوص برای کودکان و سالمندان توصیه می‌شود زیرا دارای ویتامین A بوده

که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

تنها باید توجه کرد که گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان بیماری نقرس باید آن

را به میزان خیلی کم مصرف کنند و همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران

مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید از آن استفاده نمایند.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0