دمنوش مرزه؛ اکسیر سلامتی
خواص:
• تقویت کننده و تسهیل کننده سیستم گوارشی و عمل هضم
• تقویت کننده معده و درمان سوء هاضمه
• ضد نفخ و بادشکن و کاهش التهاب شکم
• درمان و رفع اسهال
• درمان یرقان
• درمان التهاب و بحران تنفسی، آسم
• درمان تخمیر روده و انگل های روده ای
• تقویت جسمانی کودکان
• کاهش و درمان التهاب و دردهای استخوانی و مفصلی، روماتیسم و نقرس و…
• تقویت قوای جنسی
• ضد عفونی کننده
• درمان بیماری های زنانه و قاعده آور
• تقویت کننده سیستم عصبی
• افزایش اشتها
• درمان درد و التهاب قلب
• تسکین درد های رحم
• ضد آرتریت
• ضد سرطان
• ضد ویروس تبخال
• ضد کرم
• ضد اکسیدان
• معرق
• ادرار آور
• خلط آور
• ضد قارچ
• کاخش و درمان ورم غدد لنفاوی
• ضد عفونت
• خاصیت ضد انعقادی و ضد درد
طرزتهیه:
۲ قاشق سوپخوری در نیم لیتر آب به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید دم بکشد سپس صاف نموده همراه با عسل روزانه ۲ تا ۳ فنجان جرعه جرعه بنوشید.
منبع: سایت مجله طب اسلامی
بیشتر بخوانید
نامها:نام فارسی: کلم نام علمی: Cabbage نام انگلیسی: Brassicaceae نام سنتی: کرنب نامهای دیگر: Colewort معرفی:از سبزیجات معروفی است که مصرف جهانی داشته و انواع مختلفی دارد که از نظر...
جزییات بیشترAllium spp : تره گیاهی چند ساله، برگهایش دراز و باریک و منتهی به پیازی کوچک در زیر گیاه است که آن را در آخر اسفندماه میکارند. تخم تره مانند...
جزییات بیشترنوع مزاج: گرم و تر مصلح: گشنیز و سماق نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. چون چربی کمتری نسبت به سایر گوشتها، حتی گوشت...
جزییات بیشترنوع مزاج: گرم و تر مصلح: سکنجبین ،ادویهی گرم مرغ جوان محلی و جوجهی آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معدههای مرطوب، تصفیهی پوست صورت و صدا مفید...
جزییات بیشترسنبل هندی یک گیاه علفی است که در جنوب و شرق آسیا به عمل می آید. این گیاه دارای رایحه لیمو بوده و از آن تحت عنوان سنبل لیمویی نیز...
جزییات بیشترسکنجبین ساده سکنجبین ساده ترکیبی از سرکه و انگبین (عسل) و مادهی اصلی تمام سکنجبینهاست. این شربت گیاهی بسته به این که برای چه نوع مزاجی مصرف شود و برای...
جزییات بیشترخواص درمانی *تاثیر روی دستگاه قلبی – عروقی – دمنوش جعفری شریانها و رگها را تمیز میکند و باعث تصفیهی خون میشود. – برای درمان کمخونی مفید است. – برای...
جزییات بیشترگیاه شناسی نارنج گیاهی درختی به ارتفاع پنج متر است که شکوفههای آن را «بهارنارنج» مینامند. این درخت حالت همیشه سبز دارد. بهارنارنج تازه، عطر و طعمی پسندیده دارد که...
جزییات بیشتر۱ انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.۲ انگور دارای ویتامینهای و B و C وA و...
جزییات بیشترنامها:نام فارسی: سرکه معرفی:سرکه از جذب مواد مضر به بدن جلوگیری میکند. به ترشحات معدی کمک و عفونتهای صفراوی را از بین میبرد. یک لیوان از آن ۳۳ کالری انرژی...
جزییات بیشتردل گوسفند، تقویت کنندهی قلب دل یا همان قلب از بهترین قسمتهای بدن گوسفند و تقریبا گوشت خالص است. مزاج دل، گرم و خشک با حرارت نسبتا زیاد و بسیار...
جزییات بیشترنارون به فارسى «نارون» و «پشگال» در لرستان وغرب کشور وزم می نامند. وزم در مناطق مختلف جنگلهاى شمال ايران كه به طور جنگلى مىرويد انواع آن با نامهاى مختلف...
جزییات بیشتر