فواید گوشت بوقلمون
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز و سماق
نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. چون چربی کمتری نسبت به سایر
گوشتها، حتی گوشت مرغ است.
۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین میکند. همچنین منبع خوبی
از سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 است.
آرامش و سرحالی ایجاد میکند، از سرطان نیز جلوگیری میکند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
مصرف آن در فصل سرما بهخصوص برای کودکان و سالمندان توصیه میشود زیرا دارای ویتامین A بوده
که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
تنها باید توجه کرد که گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان بیماری نقرس باید آن
را به میزان خیلی کم مصرف کنند و همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران
مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید از آن استفاده نمایند.
برگرفته از سایت مجله نیک و نو
بیشتر بخوانید
گیاهشناسی مگنولیا سردهای متعلق به تیرهی مگنولیاسه با نام علمی “Magnoliaceae” است که شامل ۱۲۰ گونهی مختلف میشود. این گونهها به شکل درخت یا بوته و در آب و هوای...
جزییات بیشترآویشن گیاهی بوته ای و چندساله است که در کوهستان های خشک و نیمه مربوط می روید. انواع مختلفی از این گیاه در سراسر جهان به عمل می آید که...
جزییات بیشترتقریبا همهی ما گیاه آلوئهورا را میشناسیم و با خواص درمانی آن آشنایی داریم، اما عرق و شربت این گیاه خیلی شناخته شده نیست و بسیاری از افراد از فواید...
جزییات بیشترگیاه شناسیگلپر گیاهی علفی و چندساله از تیره ی چتریان است که در نواحی نمناک کوهستانی می روید. برخی گونه های آن به عنوان ادویه در آشپزی استفاده می شوند...
جزییات بیشتربر طرف کننده اسهال و گشاد کننده روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغر شده اند بهترین چاق کننده است. دستور عمومی استفاده از...
میخک (خشک شده ی غنچه ی درخت میخک) از دو هزار سال پیش به عنوان ادویه به کار می رفته است. میخک، ادویه ای گران قیمت بوده که تنها پادشاهان...
انسانها از دوران باستان، به خواص دارویی برخی گیاهان پی برده بودند. یکی از آنها درخت بید است که پوست آن تا امروز هم کاربرد درمانی دارد. پوست بید لایهی...
نوع مزاج: گرم و تر مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه بهترین گوشت برای مزاج انسان بوده و دل و جگر و کلیهی آن برای تقویت قلب و کبد و...
جزییات بیشترخواص درمانیسمنو، پتاسیم و منیزم فراوان دارد. پتاسیم در تحریک پذیری، انتقال و تولید انرژی نقش دارد و باعث کاهش فشارخون بالا و بیماری های قلبی-عروقی می شود. منیزیم نیز...
جزییات بیشترگیاهشناسی آویشن درختچهای کوتاه و پوشیده از برگهایی در قسمت فوقانی ساقه است. گلهای سفید ریز آن چتری و منفرد میرویند. میوهی آن فندق چهار قسمتی است. گیاه آویشن ساقههای...
جزییات بیشترتخمه هندوانه که بسیاری از ما آن را دور می اندازیم نیز بسیار پرخاصیت است. این تخمه های سیاه رنگ باعث پیشگیری از انواع بیماری ها شده و عملکرد ارگان...
جزییات بیشتربارهنگ گیاهی است چند ساله، علفی و تا ارتفاع 70 سانتی متر رشد می کند. ساقه ی این گیاه بیشتر ایستاده و گاهی به طرف زمین متمایل شده است، همچنین...
جزییات بیشتر