طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص سمنو

خواص درمانی
سمنو، پتاسیم و منیزم فراوان دارد. پتاسیم در تحریک پذیری، انتقال و تولید انرژی نقش دارد و باعث کاهش فشارخون بالا و بیماری های قلبی-عروقی می شود. منیزیم نیز در متابولیسم انرژی، انقباض عضلانی، انتقال عصبی و رشد استخوانی نقش دارد.

آهن، اسیدفولیک و ویتامین های گروه بی این غذای سنتی، عاملی برای خون سازی و تنظیم هورمون ها بوده و می تواند در رفع خستگی و آرامش اعصاب موثر باشد.

سمنو حاصل جوانه های تازه رسیده ی گندم و یکی از منابع خوب ویتامین E است. مهم ترین نقش ویتامین ای، دفاع از بدن در برابر رادیکال های آزاد است.

سمنو یکی از منابع غنی بتاکاروتن است. بتاکاروتن یکی از پیش سازهای ویتامین A است که در بینایی، رشد، تکامل پوست و غشاهای مخاطی، سیستم عصبی و ایمنی بدن نقش دارد.

ویتامین B و E سمنو برای بهبود وضعیت پوست، تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش آن مفید است.

اگر هنگام پخت سمنو از بادام شیرین استفاده شود، ریز مغذی هایش جذب سمنو شده و باعث مقوی تر شدن شدن این غذا می شود.
مصرف متعادل آن به افراد سالمند و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند، توصیه می شود.
آنزیم های موجود در جوانه ها، مقدار زیادی فیبر و آب دارند که مصرف منظم آن ها مانع بروز یبوست می شود.
به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی باعث پیشگیری از سرطان می شود.
زخم ها را ترمیم می کند و مقاومت بدن را در برابر عفونت ها بالا می برد.
سمنو اشتهاآور است و مصرف آن باعث افزایش وزن می شود.
حافظه را تقویت می کند و عملکرد مغز آن را بهبود می بخشد.
فسفر سمنو برای رشد مغزی کودکان و زنان شیرده مفید است.
درمان نازایی و سختی زایمان است.
سنگ کیسه ی صفرا را از بیم می برد.
مصرف سمنو، سوهاضمه را رفع می کند.

منبع: مجله نیک و نو/ شماره ۴۴ 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0