طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

دلمه برگ مو؛ سرشار از پتاسیم

دسته بندی :خوراک های سالم 26 مرداد 1401 243


مواد لازم: برگ مو حدود ۱۰۰ عدد(اگر بزرگ باشد نصف این تعداد)، لپه یک لیوان، برنج دو لیوان، گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم، سبزی دلمه (شامل تره، جعفری، شوید، نعنا، ترخون، مرزه و پیازچه- ۵۰۰ گرم)، پیاز یک عدد، روغن زیتون ۳ ق غذاخوری، زردچوبه، دارچین، زیره سیاه، زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:
مرحله اول؛ لپه را که شب قبل خیس خورده روی حرارت گذاشته تا بپزد تا آب آن کامل برود پس از خنک شدن آن را چرخ کرده و برنج را هم بپزید و با لپه چرخ شده و گوشت مخلوط کنید. در ظرفی مناسب یک عدد پیاز را ریز خورد کرده و با سبزی دلمه خورد شده، مخلوط لپه و برنج، سه قاشق روغن، نمک و فلفل و سایر ادویه ها مخلوط کنید

مرحله دوم؛ برگ مو را در آب جوش بریزید بطوریکه برگهای آن آسیب نبینند سپس برگها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند، مایه دلمه را که قبلا آماده کرده اید مقداری درون برگ بریزید و کاملا بپیچید که مواد آن بیرون نریزد، دلمه ها رو در ظرف مناسبی روی هم بچینید و می گذارید دم بکشد و میل کنید.

✳️نکات:
بهتر است در آب جوشیده که برگ هارو قراردادید یک قاشق غذاخوری سرکه محلی بریزید تا برگها بعد از پختن لطیف شوند و حالت شکنندگی نداشته باشند
برای اینکه دلمه ها ته نگیرند چند برگ را در ته ظرف قرار دهید
بجای برگ مو میتوان از کلم برگ استفاده کنید

 خواص دلمه برگ مو:
تولید کننده خلط صالح
چاق کننده و مقوی
لپه منبع خوبی از آهن می باشد و موثر در درمان کم خونی
سرشار از پتاسیم
تامین پروتئین بدن
موثر در درمان فشار خون
شلتوک برنج پایین آورنده کلسترول است
کته برنج افزایش دهنده اسپرم است
برگ مو اشتها‌آور، مقوّی، ضد اسهال، ادرارآور و ضد خماری است.

❇️نکته: بهترین نوع مصرف برنج بصورت کته می باشد

پیامبر اکرم ص فرمود: هر گاه وارد شهری شدید از پیاز آن جا بخورید؛ زیرا با خوردن پیاز آن شهر از امراض عمومی آنجا در امان هستید «وسائل الشیعه، ج ۱۷، ح ۱»

امام صادق ع :
برنج غذای خوبی است؛ ما بیماران خود را با خوراندن برنج مداوا می کنیم.
وسائل الشیعه ،ج ۱۷ ،ح

برگرفته از سایت http://www.eslamteb.com

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0