طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص گوشت ماهی

نوع مزاج: سرد و تر

مصلح: پختن با دنبه یا کنجد، زنجبیل، آویشن، عسل، ادویه‌ی گرم

صالح الکیموس، زود هضم، مرطوب کننده، چاق کننده، شیر افزا بوده، در گرم مزاجان محرک نیروی

جنسی، مصلح خلط‌های گرم است. برای بیماری‌های ریوی، ضعف کبد و کلیه‌ی گرم و پیچش روده موثر

است . برای سرد مزاجان و مرطوبین ،افراد دارای مغز مرطوب و معده‌ی بلغمی مضر است که با پختن در روغن گاو یا مصرف مصلحات گرم ضرر آن برطرف می‌شود.

آشامیدن آب بلافاصله بعد از خوردن ماهی بسیار مضرست و موجب بیماری‌های مزمن می‌شود. خوردن همزمان آن با شیر و تخم مرغ و گوشت حیوانات خشکی بسیار ضرر دارد.

غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند.

ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی ید می باشند.

مفید برای بیماری‌های قلبی و عروقی . مقدار تری گلیسیرید خون را کم می‌کند. تجمع پلاکت‌های خونی را کم می‌کند. عملکرد سلول‌های خون رسان را زیاد می‌کند. ضربان قلب را تنظیم می‌کند.

سلامت مغز را تامین می‌کند و برای بیماران مبتلا به MS مفیدست. مشاهده شده که افراد MS با مصرف

ماهی، علائم و نشانه‌های این بیماری را کمتر بروز می‌دهند.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0