گزنه
مورد مصرف:
سرفه و مشکل ریه که به علت آب آوردن آن باشد.
شیوه مصرف:
دو قاشق مرباخوری صبح و ظهر وشب میل شود.
جامع با گزنه: قاشق غذاخوری گزنه را در دو لیوان آب جوشانده تا یک لیوان باقی بماند و پس از صاف کردن با یک داروی جامع میل شود.
برگرفته از کتاب معرفی داروهای طب اسلامی آیت الله تبریزیان
بیشتر بخوانید
موارد مصرف: -مفید برای زخم حجامت، -لک بزرگ در قسمتی از بدن، -پوست پوست شدن صورت -سردرد، -مفید در رفع تبخال، -شفاف کردن پوست صورت، -تقویت چشم شیوه مصرف: به...
كدو سبز داراي خواص درماني فراواني است كه از بين اين خواص ميتوان به درمان آسم و نيز رفع خونريزي روده و معده اشاره كرد. كدو سبز، از لحاظ علم گياهشناسي،...
جزییات بیشترنمک دریا:به طور عمومی نمک در برطرف کردن عفونت های داخلی مفید است و همچنین دافع 72 نوع بیماری می باشد.-سفیدی دندان ها (با کمی نمک دریا مسواک زده شود) ...
گیاه انجدانگیاه انجدان:انجدان گیاهى از تیره چتریان که علفى است، پایا مىباشد. انجدان در اکثر صحارى ایران فراوان است. انجدان ارتفاعش ۲ تا ۵/ ۲ متر و ریشهاش راست و...
جزییات بیشترگیاهشناسی گل نرگس،گیاهی دایمی و پیازدار به ارتفاع ۶۰ سانتیمتر است که پیازهای آن درشت و ورقههای فلسی یا مطبق دارد. به عبارت دیگر پیاز آن میتواند چندین سال متوالی...
جزییات بیشترگیاه شناسیکنگر یکی از فراوان ترین گیاهان مناطق کوهستانی ایران است که در برخی منابع طب سنتی انواع دیگر آن را ارده شاهی یا آرتیشو گفته اند.طبیعتکنگر طبیعتی گرم و...
جزییات بیشترخواصّ دارویی جلّاب مقوّی قلب و معده و مغز است؛ یک نشاط آور فوق العاده است و برطرف کننده افسردگی، ترس های غیر طبیعی و افکار منفی. روش تهیّه جلّاب سه...
جزییات بیشتر“جوز هندى” ميوه درختى است که شبیه درخت هلو می باشد. “جوز هندی” در كشورهاى گرمسير زياد مىرويد. و با نام انگلیسی “Nutmeg“ ميوه “جوزهندی” به شكل تخم مرغ است...
جزییات بیشترنامها:نام فارسی: پامچال نام علمی: Cowslip نام انگلیسی:Primulaceae نامهای دیگر: Key Flower, Herb Peter Paigle, Butter Rose, True Cowslip,… معرفی:گل و میوه: گلها به تعداد تا ۲۵ عدد درون چترهای...
جزییات بیشترنام فارسی: خاکشیر نام انگلیسی: FLixweld نام علمی: Descurainia Sophia نام سنتی: خُبه معرفی گیاه: خاکشیر گیاهی است خودرو، علفی و پایا، یکساله یا دوساله که ارتفاع ساقه آن تا...
جزییات بیشترکنجد دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد. قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت به انسان می بخشد. طعم خوبی دارد و قابل هضم است. اثر آن در...
جزییات بیشترامروزه به منظور جلوگیری از مشکلات گوارشی ناشی از غذاهای فانتزی، پروتیینی خالص، بدون فیبر و عدم رعایت بهداشت سیستم گوارشی، نقش بعضی از محصولات گیاهی و طبیعی به عنوان...
جزییات بیشتر