طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص کنگر در طب سنتی


گیاه شناسی
کنگر یکی از فراوان ترین گیاهان مناطق کوهستانی ایران است که در برخی منابع طب سنتی انواع دیگر آن را ارده شاهی یا آرتیشو گفته اند.
طبیعت
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد، به همین علت آن را با ماست می خورند.    
خواص درمانی
•    این سبزی دارای آنتی اکسیدان های موثر است و مصرف آن کلسترول خون را پایین می آورد، به همین دلیل داروهای تهیه شده از کنگر را برای بیماری های قلبی- عروقی و جلوگیری از تصلب شرائین استفاده می کنند.
•    اینولین موجود در کنگر باعث افزایش باکتری های مفید، کاهش باکتری های مضر و حفظ سلامتی روده می شود.
•    خنثی کننده سموم کبدی و محافظ کبد است، به همین دلیل از دانه های آن داروهایی برای درمان بیماری های کبدی تهیه شده است.
•    سرگل های این گیاه به عنوان سبزی مصرف می شود که برای دستگاه گوارش مفید است و به هضم غذایی کمک می کند.
•    عصاره ی برگ و ریشه ی کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ ها مفید است.
•    کنگر حاوی کربوهیدرات پیچیده غیرقابل هضم است که خاصیت مسهلی دارد.
•    آنتی اکسیدان های کنگر، پوست را در برابر سرطان محافظت می کند.
•    یرقان، حالت تهوع، اسهال خفیف و یبوست را درمان می کند.
•    کم خونی بعد از عمل جراحی را رفع می کند.
•    تقویت کننده ی نیروی جنسی است.
•    چربی خون را کاهش می دهد.
•    ضد درد، التهاب و عفونت است.
•    دانه های کنگر حاوی روغنی است که از آن در تهیه ی صابون و شامپو استفاده می کنند.
•    این گیاه به خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است.
•    از تجمع پلاکت در رگ ها جلوگیری کرده و باعث رقیق شدن خون می شود.

منبع : مجله نیک ونو/ شماره ۴۵

برگرفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0