طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

گوشت شترمرغ ؛یک منبع غنی آهن و چربی مفید

گوشت شتر مرغ از جمله گوشت‌های قرمزیست که منبع بسیار ارزشمندی از پروتئین به شمارمی‌رود و از آنجا که دارای طبیعتی بسیار گرم است برای افرادی که مزاجی سرد دارند مصرف آن توصیه می‌شود.استفاده از گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستندهمچنین برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری‌های سرد رحمی مفید است و می‌تواند به عنوان یک منبع مهم آهن برای افراد دچار کم خونی و زنان حامله به شمار آید.
گوشت شترمرغ با ارزش غذایی بالا، سرشار از مواد مغذی، دارای پروتئین و آهن زیاد، کالری کم، میزان سدیم پایین، چربی کم و همچنین گوشتی مفید برای رژیم‌های غذایی به شمار می‌رود و از نظر طب سنتی گوشت شترمرغ گرم و خشک است.

خواص گوشت شتر مرغ

۱٫از بین برنده بادها در بدن است.

۲٫بلغم را از اعضای رئیسه (قلب و مغز) و مفاصل دور می‌کند و از گوشت‌های مناسب برای افراد چاق سرد مزاج دچار بیماری مفصلی است.

۳٫برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، استسقا‌(آبرسانی) و بیماری‌های سرد رحمی مفید است.

۴٫افرادی که دچار جوع الکلب (اشتهای کاذب بیش از حد به غذا و سیری ناپذیری) مبتلا هستند بهتر  است از این گوشت استفاده کنند به این دلیل که گوشت شترمرغ چرب و گرم و پُر انرژی اس و در نتیجه با مصرف مقدار کمی از آن به فرد  احساس سیری دست می‌دهد.

۵٫مصرف این گوشت به افرادی که دچار اضافه وزن هستند و کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، توصیه می‌شود.

۶٫اینکه این گوشت چرب به نظر نمی‌رسد مربوط به پایین بودن میزان آب گوشت است ؛بنابراین در حین پخت محتوای چربی افزایش پیدا می‌کند و باعث کاهش رطوبت می‌شود.

۷٫در ابتدا گوشت شترمرغ تقریباً به عنوان یک گوشت فاقد کلسترول شناخته می‌شد اما با تحقیقاتی که بعداً صورت پذیرفت مشخص شد میزان کلسترول آن مشابه گوشت گاو و مرغ یعنی برابر ۵۷mg/100g است. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو و مرغ اسیدهای چرب مفید تری دارد.

۸٫گوشت شترمرغ به عنوان یک منبع غنی از آهن به شمار می‌رود. این گوشت محتوای آهن زیادی نسبت به تمام گوشت‌های در دسترس انسان‌ها مثل گاو و مرغ دارد و می‌تواند به عنوان یک منبع مهم آهن برای افراد دچار کم خونی و زنان حامله به شمار آید و برای تمام فعالیت‌های متابولیکی و سلولی شامل فعالیت لوکوسیت‌ها مفید است.

۹٫گوشت شترمرغ به عنوان منبع ویتامین‌های گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 به شمار می‌رود. میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود ۱۰ بار بیشتر از گوشت گاو و مرغ است.

۱۰٫فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می‌شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان‌های طبیعی است.

۱۱٫گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر باکتری‌های مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است. در واقع یک PH خاص در این گوشت مانع آلودگی آن به این باکتری‌ها می‌شود. برای دست یابی به این حد PH تولید کننده‌های شترمرغ باید در طول فرایند حمل و نقل و در حین کشتار، استرس آنها را کم کنند.

احتیاط:

گوشت شترمرغ غلیظ و دیر هضم است در نتیجه افرادی که معده ضعیفی دارند باید آن را به مقدار کم مصرف کنند.
برای افراد گرم مزاج مضر است.

برگرفته از سایت مجله نیک و نو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0