معجزه ناشناخته انجیر و زیتون
به تازگی گروهی از پژوهشگران ژاپنی به نتایج جالبی درباره خوردن همزمان انجیر و زیتون رسیده اند؛ نتیجه ای که شاید بتوان گفت، شبیه یافتن اکسیر افسانه ای جوانی است.
ماده ی Mithalonidz میثالونیدز در بدن انسان باعث جوانی و شادابی می شود. مغز از پانزده تا ۳۵ سالگی این ماده را آزاد می کند و به تدریج و با بالارفتن سن، میزان تولید این ماده در مغز کاهش می یابد و باعث پیری و کهولت می شود. این ماده شگفت انگیز باعث تقویت قلب، کاهش کلسترول خون و تقویت اعصاب می شود.
بنا بر این گزارش، یک گروه محقق ژاپنی به تازگی دریافته اند که میثالونیدز در میوه انجیر به وفور یافت میشود؛ اما نکته اینجاست که ماده میثالونیدز انجیر تنها در صورت خوردن همزمان آن با زیتون فعال می شود.
آن ها خوردن یک انجیر در برابر هفت زیتون را فرمول شگفت انگیز میثالونیدز می دانند.
منبع: روزنامه الوفاق
برگرفته از سایت رسمی حکیم دکترحسین روا زاده
بیشتر بخوانید
مخلوط سرکه و گلاب؛ درمانگر سرسامدکتر حسن اکبری؛متخصص پاتولوژی و طب سنتی سرکه یکی از محصولات به دست آمده از طبیعت است که فواید بسیاری دارد و از روزگاران گذشته...
میوه سنجد از زمانهای گذشته در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و در اعیاد سنتی به آن توجهی خاص مبذول شده است. امروزه از درخت سنجد و میوه آن در...
جزییات بیشترخداوند متعال در هر فصلی میوههای متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از آنها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیدهاند که...
جزییات بیشتریقین و رضا و تسلیمامام صادق (ع) میفرمایند: «إنّ الله ـ بعدله وحکمته وعلمه ـ جعل الروح والفرح فی الیقین والرضا عن الله وجعل الهمّ والحزن فی الشکّ فارضوا عن...
جزییات بیشتر۱٫ تمر هندی دارای طبیعت سرد و خشک است. ۲٫ میوه تمرهندی خنک کننده است و برای رفع تشنگی مفید است و تب را پایین میآورد. ۳٫ جبران کننده ویتامین...
جزییات بیشترگوجه سبز سرشار از پروتئین، چربی های مفید، انواع مختلفی از کربوهیدارت ها و نمک های آلی، و سطح بالایی از اسیدهای آلی نظیر سیتریک، مالیک، تاریک، فولیک، و تارتاریک...
جزییات بیشترانسانها از دوران باستان، به خواص دارویی برخی گیاهان پی برده بودند. یکی از آنها درخت بید است که پوست آن تا امروز هم کاربرد درمانی دارد. پوست بید لایهی...
مزاج زردآلو سرد و تر بوده وهسته زردآلو از نظرطب قدیم ایران گرم وخشک، ولی برگ و گل آن سرد و خشک است. مصلح زردآلو عسل،انیسون، زنیان، مصطکی، زیره و...
جزییات بیشتر❇️ در روایات صادره از ائمه معصومین علیهم السلام به شکل وسیعی به خوردن سیب تأکید شده است و فوائد فراوان و متعددی برای آن ذکر شده است؛سیب دوای عمومی...
جزییات بیشترگوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است. نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق...
جزییات بیشترتقویت کننده ی اعصاب و رافع احساس خستگی و شفاف کنندی پوست است.در درمان جن زدگی «ام اس - صرع - سی پی و کلیه ی بیماری های عصبی و...
جزییات بیشترموارد مصرف:مفید برای سکته، عطسه آور، سینزیت، انواع سردرد روش مصرف: به اندازه ی یک دانه گندم در هر سوراخ بینی ریخته شود. خروج هوای عطسه باید از بینی...