طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

یک غذای خوشرنگ و پرخاصیت به نام آلبالو پلو

دسته بندی :پلوها, خوراک های سالم 26 مرداد 1401 267



* میوه‌ی آلبالو یکی از میوه‌های پر طرف‌دار فصل تابستان است که هم به صورت تازه هم به صورت خشک و هم برای مربا و طبخ غذاهای خوشمزه از آن استفاده می‌شود.
* ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد.
* آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کبالت.

خواص درمانی آلبالو
* آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.
* مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.
* آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است
* آلبالو مسکن تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند.
* آلبالو ضد مواد صفراوی ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است .
* خواص آلبالو و گیلاس مانند هم است و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
* آلبالو برای سوء هاضمه بسیار مفید و میوه های نرم کننده (ملین ) است.
* مصرف یک لیوان آب آلبالوی بدون قند در صبح به خواب بهتر در شب کمک می‌کند.این میوه حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ملاتونین است و وجود هورمون ملاتونین نیز برای داشتن یک خواب آرامش بخش ضروری است.
* نوشیدن آب آلبالو پس از ورزش کردن می‌تواند درد حاصل از کشیدگی ماهیچه‌ها را تسکین دهد.
* آلبالو میوه‌ایست که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق‌العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم‌ها را تضمین می‌کند.
* مصرف آلبالو برای گرم مزاجان سودمند است.
* مصرف البالو برای افرادی که خارش پوستی دارند مؤثر و مفید است.
* مصرف آلبالو اعصاب را آرامش می بخشد،ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
* مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسایی های کبد مفید است.
* شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم کلیه مؤثر است.
* آلبالو برای رفع حرارت و تشنگی و غلظت خون و صفرا مفید است.
* این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می‌کند.
* آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.
* با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.
* اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.
* کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می‌کند و به صورت ادرار آن را خارج می‌کند و در نتیجه به قلب کمک می‌کند.
* خانم‌هایی که می‌خواهند دارای رنگ درخشانی شوند و زیبایی چهره‌ی آنها مورد توجه قرار گیرد برای صاف شدن خون خود باید آلبالو بخورند.
 
آلبالو پلو
آلبالو پلو یکی از غذاهای ویژه‌ایست است که قشر خاصی طرفدار آن هستند. نترسید، این غذا ترش نیست و شکری که در آن استفاده می‌کنیم، طعمی شیرین به آن می‌دهد. همچنین می‌توانید در فصل آلبالو، این میوه را فریز کنید و در تمام سال از آلبالو پلوی‌تان لذت برید.
 
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
آلبالو ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
شکر ۵۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
 
سلامتی آلبالو پلو
گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می‌شود . تولید کننده‌ی خون صالح ، تقویت کننده‌ی بدن و چاق کننده‌ است. شکر براى معده خوب است ، لیکن براى معده‌ی صفرائى زیان آور است؛ چون شکر به صفراء تبدیل مى شود. شکر راه بندها را باز مى کند. تشنگى آور است . شکر کهنه خون تیره و پرمایه به وجود مى آورد. بلغم را از معده مى زداید. نرم کننده ، زداینده و شست‌وشودهنده است.برنج نظیر سایر دانه‌ها منبع غنی از مهارکننده‌های پروتئاز است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار موثر می‌باشد.
اشخاصی که رژیم غذایی روزانه‌ی آنها بیشتر از برنج همراه حبوبات و ذرت شیرین است کمترین نرخ ابتلابه بیماری سرطان کولون و سینه و پروستات را دارند. آلبالو دارای ویتامین‌های A،B،C،D و مواد معدنی منیزیم، کلسیم و آهن زیاد و کمی سدیم، پتاسیم، رُوی و فسفر است. خوردن زعفران رنگ و رو را صفا می‌دهد.عفونت را می زداید و تقویت درون می‌کند. همچنین شادی افزا و توانبخش قلب است .در آلبالو پلو، برنج آبکش شده و آلبالو سرد هستند، ولی شکر، گوشت و زعفران دارای طبیعتی گرم هستند.
 
طرز تهیه
۱- ۲ پیاز را در گوشت رنده کنید، آن را با فلفل و نمک و زردچوبه مزه‌دار کنید و از آن به اندازه‌ی گردو برداشته و قلقلی کنید.
۲- ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. وقتی طلایی شد کوفته قلقلی ها را در آن ریخته و با دسته تابه آنها را تکان دهید که از هم باز نشوند.
۳-برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۴-هسته آلبالوها را دربیاورید و آلبالو را با شکر و آب خودش بگذارید بپزد.
۵-در ظرف روغن ریخته سپس اول یک لایه برنج، روی آن آلبالوها و گوشت‌ها را بریزید و ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
۶-دمکنی گذاشته و بگذارید برنج دم بکشد.
۷- غذای شما اماده سرو است. می‌توانید آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید

برگرفته از سایت مجله نیک ونو 

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0