یک دوران بارداری بدون تهوع با معجون گل قند
-دوران بارداری در خانمها دورهایست که در آن به دلیل تغییرات هورمونی که در ساختار فیزیولوژیک بدن برای حفظ جنین در داخل رحم مادر رخ میدهد برخی زنان دچار پدیدهای میشوند که در زبان عامیانه به آن ویار میگویند.این وضعیت خود را به اشکال گوناگون نشان میدهدکه بعضا میتوان به ایجاد حالت تهوع،پر اشتهایی نسبت به برخی خوراکیها،بیاشتهایی نسبت به بعضی غذاها،پایین آمدن آستانهی تحمل در برابر برخی بوها و رایحههاو… اشاره کرد. ویار بارداری سبب کاهش تغذیهی مناسب مادر شده و میتواند سبب ضعیف شدن مادر و جنین شود؛ لذا استفاده از داروی گل قند که ترکیبی از گل محمدی و عسل است برای رفع این مسئله پیشنهاد میشود.
مهدی برهانی، متخصص طب سنتی در ارتباط با دوران بارداری و رفع مشکلات ناشی از آن از طریق طب سنتی میگوید: بهتر است مادران باردار هنگام بارداری از مصرف داروهای گیاهی و شیمیایی حتیالامکان خودداری کنند و در صورت ضرورت حتما با پزشک خود مشورت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تجویز داروهایی همچون آهن و اسید فولیک برای مادران باردار به دلیل فقر آهن و کمخونی توصیه میشود، گفت: یکی از علل کمخونی میتواند جذب نامناسب آهن از طریق دستگاه گوارش باشد و در صورتی که بتوانیم این روند را تغییر بدهیم در درمان کمخونی به میزان زیادی موفق خواهیم بود.
برطرف کردن ویار بارداری با گل قند
این مشکل سبب کاهش تغذیهی مناسب مادر شده و میتواند سبب ضعیف شدن مادر و جنین شود؛ لذا استفاده از داروی گل قند که ترکیبی از گل محمدی و عسل است و در داروخانههای کشور نیز وجود دارد برای رفع این مسئله پیشنهاد میشود.
داروی گل قند
گل قند مادهی اضافهای که در معده سبب بروز ویار میشود را برطرف کرده و مادر با مصرف روزی ۲ قاشق مرباخوری گل قند میتواند از بروز این مشکل در خود جلوگیری کند؛ همچنین ممکن است مصرف این ماده از زردی نوزاد هنگام تولد نیز بکاهد.
مشکلات عصبی در خانوادهها عوارض زیادی بر روی مادر و جنین دارد.
بروز بسیاری از سندرمهای مختلف در نوزاد که علل ناشناخته دارد ناشی از مشکلات عصبی در دوران بارداری بوده؛ لذا به خانوادهها و مادران باردار توصیه میشود از قرار گرفتن در محیطهای پراسترس همراه با تنش عصبی به شدت خودداری کنند.
گل محمدی یکی از خوشبو ترین و پر خاصیتترین گلهای جهان است چه به صورت خشک و چه به صورت تازه. معجون گل قند با صورت تازه یا خشک گل محمدی درست میشود که طبیعتی گرم و تر دارد.
دیگرخواص درمانی
آرامبخش اعصاب و خواب
تقویت معده و روده
ضد یبوست
ضد اسپاسم
بهبود عملکرد گوارش و کبد
اشتها آور
نشاط آور
رفع کم خونی
درمان افسردگی
درمان صرع
شاداب کننده
رفع بوی بد دهان
تقویت کننده عمومی بدن
تقویت(قوه باه)قوای جنسی
درمان سرد مزاجی بانوان
تقویت کننده پوست
طرز تهیه
برای تهیه این معجون مفرح به مقداری گل محمدی ، پودر قند کمی گلاب نیاز دارید. ابتدا ظرفی شیشهای با دهانهی بزرگ و مقداری پودر قند را در دسترس قرار داده سپس اگر دسترسی به گل تازه دارید مقداری گل تازه را چیده و گلبرگهای آن را از غنچه جدا کنید و اگر گل تازه در دسترس ندارید از گل خشک هم میتوانید استفاده کنید. مقداری پودر قند را مانند لایه ای نازک داخل ظرف بریزید و پهن کنید سپس یک لایه نازک گلبرگ را روی پودر قند قرار داده و چند قاشق چایخوری گلاب را روی آنها بپاشید این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. درب ظرف را بسته و به مدت ۳ هفته در جایی مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید پس از طی این مدت آماده مصرف شده است .
روش مصرف
بزرگسالان: ۱تا۲ قاشق مربا خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
کودکان بالای دو سال: ۱ قاشق چای خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
نکات مهم
از دیدگاه طب سنتی این معجون گرم و تر است و برطرف کننده سردی معده و کبد میباشد.
بهترین اثر بخشی فرآورده در افراد سرد مزاج با سردی معده و کبد میباشد.
در خانمهای باردار و کودکان بالای ۲ سال به راحتی قابل استفاده است.
دارو در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
برگرفته از سایت مجله نیک ونو