فواید گوشت بوقلمون
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز و سماق
نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. چون چربی کمتری نسبت به سایر
گوشتها، حتی گوشت مرغ است.
۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین میکند. همچنین منبع خوبی
از سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 است.
آرامش و سرحالی ایجاد میکند، از سرطان نیز جلوگیری میکند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
مصرف آن در فصل سرما بهخصوص برای کودکان و سالمندان توصیه میشود زیرا دارای ویتامین A بوده
که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
تنها باید توجه کرد که گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان بیماری نقرس باید آن
را به میزان خیلی کم مصرف کنند و همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران
مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید از آن استفاده نمایند.
برگرفته از سایت مجله نیک و نو
بیشتر بخوانید
آووکادو و یا گلابی تمساح نام درخت و میوه آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی میروید و میوهای سبز رنگ با هستهای درشت دارد. خواص دارویی: جوشانده برگ های...
جزییات بیشترخواص درمانی *تاثیر روی دستگاه قلبی – عروقی – دمنوش جعفری شریانها و رگها را تمیز میکند و باعث تصفیهی خون میشود. – برای درمان کمخونی مفید است. – برای...
جزییات بیشترطبع عدس از نظر طب سنتی سرد و خشک است. عدس دارای آلبومین، هیدارت کربن، چربی، مواد معدنی، آب و سلولز میباشد. عدس دارای مواد معدنی چون پتاسیم، فسفر، منیزیم،...
جزییات بیشترانبه جزو اولین میوه هایی است که در مناطق گرمسیری و استوایی مورد استفاده ی انسان قرار گرفته و زادگاه آن دامنه کوههای هیمالیا در کشور هند و برمه است....
جزییات بیشترنامها:نام فارسی: گل گاوزبان نام انگلیسی: Borage نام علمی: Borago officinalis نام سنتی: لسانالثور معرفی گل گاوزبان:گاوزبان گیاهی است علفی و یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر...
جزییات بیشتراین نسخه از ابداعات «پروفسور ابراهيم عدنان سراج اوغلو» است که آن را برای درمان یائسگی زودرس خانمها، میوم های کوچک و متوسط رحم، ترشّحات و عفونت های واژینال، بی...
جزییات بیشترتاریخچه کاربرد عمدهی رازک در تولید ماءالشعیر گیاهی (به دلیل طعم تلخ آن) است. عصارهی رازک به عنوان طعم دهندهی غذاها و در صنعت نوشابهسازی نیز مصرف میشود. منبع جغرافیایی...
جزییات بیشترمزاج جعفری گرم وخشک است و گرمی و خشکی آن در درجه دوم قرار دارد و این بدان معناست که خیلی قوی و آسیب زننده نیست اما بهرحال خیلی ضعیف...
جزییات بیشترسنبل ختایی چیست؟سنبل ختایی یا حشیشه الملائک (آنژلیک) گیاهی علفی و دوساله است که به شکل خودرو سبز می شود. این گیاه در اصل بومی چین و شمال هند بوده...
جزییات بیشترنامها: نام فارسی: زوفا نام انگلیسی: Hyssop نام علمی: Hyssopus officinalis معرفی گیاه: زوفا درختچهای است پایا با ساقههای منشعب که ارتفاع آن تا ۶۰ سانتیمتر میرسد. برگهای آن کوچک،...
جزییات بیشترسدر درختی از تیره مخروطیان که شباهت زیادی با کاج دارد، ولی از کاج بسیار تنومند تر وبلند تر میشود، و تا بیش از سه هزار سال عمر میکند. شاخههای...
جزییات بیشترطبیعت ایرسا : گرم و خشک خواص ریشه ایرسا (ریشه زنبق):خوردن دم کرده ۴۰ گرم ریشه ایرسا تازه آن در یک لیتر آب جوش براى رفع سختى تنفس، تنگى نفس...
جزییات بیشتر