طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

زردآلو در طب سنتی

مزاج زردآلو سرد و تر بوده وهسته زردآلو از نظرطب قدیم ایران گرم وخشک، ولی برگ و گل آن سرد و خشک است.

مصلح زردآلو عسل،انیسون، زنیان، مصطکی، زیره و روغن زیتون می باشد. بازکننده انسداد و ملین است اما زود در معده متعفن شده و باعث نفخ، آروغ ترش و تب های عفونی می شود.

آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا بوده، در رفع آروغ و بوی بد دهان و التهاب معده موثر است.   

برای سردمزاجان مضربوده زیادخوردن آن موجب برص می شود.

خوردن آن بلافاصله بعد ازغذا و هم چنین خوردن آب بعد از آن فوق العاده مضر می باشد.

خوردن زردآلو مقوی است، بدن را چاق می کند، مجاری عروق را باز می کند، خاصیت ضدسرطان پوست دارد و استخوان بندی را محکم می کند.

فواید هسته زردآلو در طب سنتی

هسته زردآلو تقویت کننده ی قوای جنسی بوده و برای نرم کردن پوست مفید است .

دم کرده ی برگ زرد آلو برای قطع اسهال مفید است.

خوردن هسته شیرین زردآلو بیماریهای سینه، حلق، ریه و گلو را درمان می کند، سرفه، آسم، لارنژیت و یبوست را بهبود می بخشد و روماتیسم را درمان می کند.

منبع:دنیای تغذیه /شماره۱۶۶ 

برگرفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0