طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص نارگیل در طب سنتی

گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است.

نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است.
حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد.
برای خوشبو کردن دهان مفید است.
مواد بلغمی سرد و سودائی را از بدن خارج می سازد.
ضعف کبد را درمان می کند.
برای برطرف کردن بواسیر مفید است.
اگر کلیه شما سرماخورده و کمر درد دارید از نارگیل استفاده کنید تا درد را از بین ببرد.
ادرار را زیاد می کند.
درد مثانه را رفع می کند.
زخم های داخل بدن را مداوا می کند.
در مردان مقدار اسپرم را افزایش می دهد.
نارگیل را اگر با شکر بخورید خون ساز است.
کرم معده و روده و کرم کدو را از بین می برد.
برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است.
برای سفید و جلای دندانها، خاکستر پوست نارگیل را به دندانها بمالید.
پوست ریشه درخت نارگیل قابض است، بنابراین از آن برای رفع خونریزی و بند آمدن خون استفاده می شود.
ریشه درخت نارگیل ضدتب و ادرارآور است.
ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های کبدی مانند یرقان مفید است.
دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است.
برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید.
خواص شیر نارگیل

شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است.
برای رفع اسهال خونی مفید است.
برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده کنید.
شیر نارگیل ضد سم است.
برای پائین آوردن تب مفید است.
ذغال پوست نارگیل جذب کننده گازهای سمی است و به همین دلیل این خاصیت در جنگ جهانی اول در ماسک های ضدگاز به کار می رفت.
برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است.
منبع: کتاب یکصد گیاه معجزه گر/ دکترسهراب خوش بین

برگرفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0