طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص شیره انگور در طب سنتی


شیره انگور بسیار مقوی و مغذی است و باعث افزایش انرژی میشود. طبیعت شیره انگور گرم میباشد، بنابراین خوردن زیاد آن به افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند، توصیه نمی شود. همچنین به دلیل مقادیر بالای قند موجود در آن، افراد دیابتی باید از خوردن آن خودداری کنند.
شیره نیز مانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین ها تامین می کند.
شیره ی انگور، ضعف عمومی بدن و ضعف احشاء را معالجه و بدن را تقویت می کند.
برای این منظور شیره انگور را با شیرگاو و کمی پودر بادام مخلوط کرده و روزانه دو تا سه لیوان به بیمار بدهید تا قوای بدنش را سریع تر به دست آورد.
برای درمان یرقان “”زردی””، شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند.
شیره انگور مخلوط شده با کمی گل ختمی پخته را به شکل مرهم روی آبسه “”دمل”” قرار دهید تا دمل باز شود. علاوه بر آن، این مرهم برای از بین بردن ورم هایی که براثر ضربه ایجاد شده اند، مفید است.
شیره انگور یک تامین کننده ی بسیار خوب انرژی و برای کم خونی به خصوص کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید است.
مصرف شیره انگور در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آن ها نمی شود، اما به درمان و کاهش آن هم کمک نمی کند.
خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است. معالجه تا بهبودی باید ادامه داده شود.
برای درمان کک مک، شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه ها می مالند.
شیره انگور ملین است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است.
شیره انگور سیاه نیز برای اعصاب خیلی خوب است و افراد را صبور می کند.

برگرفته از سایت http://www.tebeiran.ir

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0