طوبی طب
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

خواص شقاقل در طب سنتی


شقاقل نوعی هویج با پوست کمرنگ تر و مزه ی شیرین تر است که در منابع طب سنتی آن را به نام هویج وحشی، زردک ریگی، زردک ریش بزی و هشقیقل آورده اند.
طبیعت
ریشه ی گیاه شقاقل از نظر حکمای طب سنتی گرم وتر است.    
خواص درمانی
•    خواص دارویی گیاه شقاقل تا چهار سال باقی می ماند و مقدار خوراک آن تا ۲۰ گرم است.
•    ویتامین k موجود در آن، برای لخته شدن خون و رشد سلول ها مفید است و خطر بروز پوکی استخوان را کاهش می دهد.
•    سیستم گوارشی و دیواره های مویرگ ها را تقویت می کند و آرام بخش و تقویت کننده است.
•    فولات موجود در شقاقل مانع از بروز کم خونی می شود و آن را به ویژه هنگام بارداری درمان می کند.
•    ترکیبات ضدالتهابی موجود در آن به بهبود التهاب برونشیت در بیماران آسمی کمک می کند.
•    پتاسیم همراه با اسید چرب امگا۳ این گیاه انرژی بدن را افزایش می دهد و مانع از خستگی می شود.
•    میزان زیاد فیبر موجود در این گیاه در کاهش کلسترول و حفظ قند خون نرمال موثر است.
•    اسید فولیک موجود در شقاقل درص ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.
•    شقاقل بازکننده ی انسداد مجاری عروق و گرم کننده ی معده، کلیه و کبد است.
•    شقاقل فشارخون بالا و یبوست را درمان می کند.
•    شقاقل خطر نقص جنین را در زنان باردار پایین می آورد.
•    آنتی اکسیدان فراوان دارد و ضد روماتیسم است.
•    بیماری های کلیوی را درمان می کند.
•    فیبر موجود در آن، چربی سوزی طبیعی است.
•    ریشه این گیاه خاصیت مدری دارد.
•    ویتامینC  موجود در آن، در تولید کلاژن موثر است.
مضرات
مصرف این گیاه ممکن است اشتها را کاهش دهد و باعث سردرد شود و عسل مصلح آن است.

منبع: مجله نیک ونو/ شماره ۴۵

برگرفته از سایت بوعلی دارو

راه ارتباطی سریعتر با کاربران عضویت در کانال

بیشتر بخوانید

    لینک کوتاه:
    0